Kars İl Divan Toplantısı Yapıldı

10.25.11, Salı
Diyanet-Sen Kars İl Divan Toplantısı genel merkez yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

17 Ekim 2011’de Kars Diyanet-Sen İl Temsilciliği’nde gerçekleştirilen il divan toplantısına Genel Merkez Yönetiminden Genel Sekreter Hacibey Özkan ve Genel Araştırma ve Dışilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman katıldı. İl yönetimi ve ilçe yönetimlerinin hazır bulunduğu toplantıda çalışmalar değerlendirilerek yeni yol haritası belirlendi.

Divan Başkanlığı’nı Genel Araştırma ve Dış ilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman’ın yaptığı il divan toplantısında ilçe temsilcileri tek tek konuşarak sorunlarını dile getirdi. Genel Sekreter Hacibey Özkan’ın genel merkez faaliyetleri konusunda bilgi verdiği toplantıda sorunlar ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Müftülük Aylık Din Görevlileri Toplantısına Katılım

Kars’ta iki günlük boyunca çeşitli etkinliklerde bulunan Diyanet-Sen Genel Merkez yönetimi  İl Divan Toplantısı öncesi 16 Ekim 2011’de  Kars İl Müftüsü İlyas Gümüş’ü müftülük makamında  ziyaret etti. Daha sonra  müftülük aylık mutat din görevlileri toplantısına katılan  ve  din görevlilerinin sorunlarını dinleyen Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Burada din görevlilerine hitap eden Genel Sekreter Hacibey Özkan, geçmişi unutmadan geleceğe umutla bakmamız gerektiğine vurdu yaptı. Özkan Yeni Teşkilat Yasası ve getirileri, kariyer sistemi, yeni alımlar vs konularda katılımcıları bilgilendirdi.

Kars Valisi Ahmet Kara Ziyaret Edildi

Kars Valisi Ahmet Kara’yı ziyaret eden Diyanet-Sen heyeti, Diyanet-Sen’in akademik Dergisi Din ve Toplum ile sendika genel merkez  ve şubelerin faaliyetlerinin bulunduğu sendika dergisini Vali Kara’ya  hediye etti. Bir süre Vali Kara ile sohbet eden heyet, yaptığı yararlı çalışmalar ve faaliyetlerden dolayı Vali Karayı tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kara Diyanet-Sen heyetine Kars ilini tanıtan kitaplar hediye ederek  çalışmalarında başarılar diledi.