DİB Merkez Çalışanlarına Yönelik Gezi

07.30.12, Pazartesi
Diyanet-Sen Diyanet İşleri Başkanlığı Temsilciliği tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı merkez çalışanlarına yönelik gezi düzenledi.

Hanımlara ve erkeklere yönelik düzenlenen iki ayrı gezide DİB merkez çalışanları stresten uzak, birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı güzel bir hafta sonu yaşadılar.

18-21 Mayıs 2012 tarihilerinde düzenlenen DİB merkez  erkek çalışanlara yönelik  gezide Erzincan, Günüşhane Karaca Mağarası, Rize, Trabzon Uzungöl, Giresun, Ordu, Samsun illeri ziyaret edildi. 135 DİB merkez personelinin katıldığı gezilerde gidilen il ve ilçe müftüleri ile müftülük personeli ile Diyanet-Sen Şube Başkanları ve ilçe temsilcileri geziye katılanları karşılayarak gezilecek yerler konusunda ve tanıtım konusunda ev sahipliği yaptılar.

8 Temmuz 2012’de hanımlara yönelik düzenlenen gezide ise Karabük, Safranbolu, Amasra, Bartın ve Devrek ziyaret edildi. Yine müftü ve müftülük personeli ile Diyanet-Sen temsilcileri tarafından karşılanan hanımlar gösterilen misafirperverlik ve ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.