Diyanet-Sen İstanbul 4 Nolu Şube İlk Kongresini Gerçekleştirdi

10.08.13, Salı
Diyanet-Sen İstanul 4 Nolu Şube’nin ilk olağan kongresi gerçekleştirildi. 29 Eylül 2013 tarihinde Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Mehmet Kumaş şube başkanlığına seçildi.

Diyanet-Sen İstanbul 4 Nolu Şube’nin ilk olağan kongresi gerçekleştirildi. 29 Eylül 2013 tarihinde Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Mehmet Kumaş şube başkanlığına seçildi.

Divan Başkanlığı’nı Genel Merkez Yönetiminden Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır’ın yaptığı kongre seçimlerine Yakışır’ın yanı sıra Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır ve Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Osman Aydın, 3 Nolu Şube Başkanı Neslibey Özkan, İzmir Şube Başkanı İbrahim Güzeldağ ve delegeler katıldı.

Yapılan seçimler sonucu İstanbul 4 Nolu Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: Mehmet Kumaş

Başkan Vekili: Hikmet Yurtman