Tokat ve İlçelerinde Teşkilat Çalışması Yapıldı

Tokat ve İlçelerinde  Teşkilat Çalışması Yapıldı
10.24.13, Perşembe
Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Tokat merkez ve ilçelerinde teşkilat çalışmasında bulundu. 21-22-23 Ekim 20013 tarihlerinde gerçekleştirilen teşkilat çalışmasına Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir, Mehmet Ali Omurca ve Mehmet Yaman katıldı.

Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Tokat  merkez ve ilçelerinde teşkilat çalışmasında bulundu. 21-22-23 Ekim 20013 tarihlerinde  gerçekleştirilen teşkilat çalışmasına Genel Başkan  Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir,  Mehmet Ali Omurca ve Mehmet Yaman katıldı.

Tokat Merkez ve Reşadiye, Erbaa, Yeşilyurt, Almus, Zile, Turhal, Niksar, Suluhisar ve Pazar İlçe Müftülük Aylık Din Görevlileri toplantılarına katılan Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri toplantılarda yaptıkları konuşmalarda örgütlenmenin önemi, Diyanet-Sen’in sendikal anlayışı, kazanımlar, neden ve niçin sendika gibi konularda katılımcılara bilgi verdiler.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman, Kur’an Kursu Öğreticileri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalar ve kazanımlar konusunda Kur’an Kursu Öğreticilerine bilgi verdi.