Nevşehir İl Divan Toplantısı Yapıldı

12.04.13, Çarşamba

Diyanet-Sen Nevşehir Şube Divan Toplantısı genel merkez yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 2 Aralık 2013’te Nevşehir Kozaklı Diva İbis Otel’de gerçekleştirilen il divan toplantısına Genel Merkez Yönetiminden Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir ve Mehmet Ali Omurca, Şube Başkanı Ali Aydemir, Şube yönetimi, zorunlu organlar ve ilçe temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcıları Güldemir ve Omurca sendikal kazanımlar, örgütlenmenin önemi, Diyanet-Sen’in misyonu ve vizyonu, yapılabilecek çalışmalar ve hedefler konusunda katılımcılara bilgi verdiler.

Şube Başkanı Ali Aydemir de yaptığı konuşmada şube çalışmaları konusunda bilgi verdi. Güldemir ve Omurca toplantı sonrası katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Yapılan değerlendirmeler sonucu önümüzdeki dönem yol haritası belirlendi.