Manisa Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Seçimleri Yapıldı

11.11.14, Salı
Diyanet-Sen Manisa Şubesi’nin, 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimlere tek listeyle katılan mevcut başkan Ahmet Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Manisa Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Diyanet-Sen'in Manisa'da bin 592, Türkiye genelinde ise 73 bini geçen üyesiyle hizmet kolunda yetkili sendika olduğunu aktaran Özdemir, "Sendikalı dönem Diyanet için yeni bir dönem, Diyanet-Sen’in yetkili olduğu dönem de altın bir çağ oldu. Yetkiyle birlikte Diyanet-Sen kazanımlarına her yıl yenilerini ekleyerek yoluna devam etti. Zirveye çıkmak zordur, zirvede kalmak ise çıkmaktan daha zordur. Hedefimiz Manisa’da 2 bin üyeye ve Türkiye genelinde ise 100 bin üyeye ulaşmaktır” dedi.

Diyanet-Sen’in sadece üyelerin değil, ülkesinin problemlerini de duyarlı olduğunun altını çizen Özdemir, şu ifadelere yer verdi: "Özellikle sendikal yapılar, toplumsal sorunlar karşısında her an öneriler, çözümler, yeni yollar üreten, vizyon ve misyonlarıyla ülkelerin geleceğini şekillendirecek ortak aklı iyi kullanan en dinamik örgütlenmelerdir. Diyanet-Sen olarak bizler daha çok millet, daha çok devlet anlayışını temsil ediyoruz."

Diyanet-Sen Manisa Şubesi’nde 4. Olağan Genel Kuruluna; AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.

Gerçekleştirilen genel kurul seçimleri sonucu Manisa Şube yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı : Ahmet Özdemir

Şube Başkan Yardımcısı (Şube Başkan Vekili) : Recep Dönmez