Çankırı Şubesi’nden Hayırlı Olsun Ziyareti

09.03.13, Salı
Diyanet-Sen Çankırı Şube Başkanı Osman Doğan ve yönetim kurulu üyeleri , Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Diyanet-Sen Çankırı  Şube Başkanı Osman Doğan ve yönetim kurulu üyeleri , Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Bayraktutar, “ Genel merkez hizmet binası sendikamız için gerçekten ihtiyaçtı ve zaten son kongremizde de hizmet binamızı alma konusunda söz vermiştik. Hem bu sözümüzü yerine getirdik hem de çok daha iyi şartlarda çalışma imkanına kavuştuk. İnşaallah yeni hizmet binamız hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi.

Çankırı Şube Başkanı Osman Doğan ziyaret sonrası Genel Başkan Mehmet Bayraktutar’a Çankırı Tuzu’ndan yapılmış bir plaket hediye etti.