Balıkesir ve İlçeleri Ziyaret Edildi

04.19.12, Perşembe
Teşkilat çalışmaları kapsamında Balıkesir’e giden Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri Balıkesir merkez ve ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir, Genel Eğitim Sekreteri Cebrail Yakışır ve Genel Araştırma ve Dış ilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman’ın katıldığı teşkilat çalışmasında Balıkesir Şube Yönetimi ile birlikte İl Müftüsü Turgut Açari ziyaret edildi.

Manyas, Gönen, Bandırma, İvrindi ve Dursunbey ilçe teşkilatlarını ziyaret eden ve müftülük aylık din görevlileri toplantısına katılan genel merkez yöneticileri katılımcılara sendikal çalışmalar ve kazanımlar konusunda bilgi verdi.

Genel Araştırma ve Dış ilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman Dursunbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz’ı ziyaret ederken Genel Eğitim Sekreteri Cebrail Yakışır İvrindi İlçe Teşkilatını ve yerel basınını ziyaret etti.  Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca Bandırma İlçe Müftüsü Cahit Çetin’ni ziyaret ettiler.