İstanbul
SUBSCRIBE_TITLE
SUBSCRIBE_FORM_MSG
  [: 1 : 2 ] NEXT_PAGE_MSG
4/B Sözleşmeli Vaiz, Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında vaiz, Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım ihtiyacının karşılanması amacıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4’üncü maddesinin (B) bendi ile 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararında belirtilen “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların” “Sınav Şartı” başlıklı Ek Madde 2/b çerçevesinde sözleşmeli 350 adet vaiz, 900 adet Kur’an kursu öğreticisi, 4.430 adet imam-hatip ve 199 adet müezzin-kayyım alınacaktır.

Sendika ve Kefalet Aidatları ile KBS Destek Hattı ile İlgili KBS Duyurusu
Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü sendika aidatları, Kefalet Aidatları ile KBS Destek Hattı ile ilgili bir KBS duyurusu yayımladı.

Hac Organizasyonunda Görevlendirilecek Personelde Aranacak Kriterler Belirlendi
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 yılı hac organizasyonunun çeşitli kademelerinde görevlendirilecek personelin belirlenmesine ilişkin kriterleri belirledi. Vatandaşlarımızın sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde hac farizalarını yerine getirebilmeleri için yapılan organizasyonda görev alacak personelin belirlenmesinde aranacak kriterler şöyle:

19 MART 2011 TARİHLİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI YETERLİLİK SINAVI SORU VE CEVAPLARI
19 Mart 2011 Tarihli Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN'UN TAM METNİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

MESLEKİ BİLGİLER SEVİYE TESPİT SINAVI SONUÇLANDI
18 Nisan 2010’da yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı personeline yönelik Mesleki Eğitim Seviye Tespit Sınavı sonuçlandı.

MESLEKİ BİLGİLER SEVİYE TESPİT SINAVI SORU VE CEVAPLARI
Diyanet İşleri Başkanlığı personeline yönelik Mesleki Eğitim Seviye Tespit Sınavı 18 Nisan 2010’da yapıldı.

YURTİÇİKARGO İLE ANLAŞMA
Sendika olarak Yurtiçi Kargo ile yaptığımız anlaşma sonucu şubelerimiz ve il temsilciliklerimiz kargolarınızı 3.24 TL+ KDV üzerinden gönderebilecekler. Şube kodları aşağıdadır:
  [: 1 : 2 ] NEXT_PAGE_MSG