Antalya Teşkilat Çalışması Başarıyla Gerçekleştirildi

24.01.13, Perşembe
15-16-17 Ocak tarihleri arasında Antalya ili ve ilçelerinde yapılan müftülük toplantıları yapıldı.

15-16-17 Ocak tarihleri arasında Antalya ili ve ilçelerinde yapılan müftülük toplantılarına Genel Başkan Yardımcıları M.Ali Güldemir, M.Ali Omurca ve Ali Bayır’ın katılmış olduğu toplantılar verimli geçmiştir.Kumluca, Kemer, Alanya ve Murat Paşa İlçe toplantılarına katılan Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan YardımcısıM.Ali Güldemir;Sendikanın çalışmaları ve kazanımları ile ilgili bilgi verirken katılımcıların soru, görüş ve önerilerini dinledi

Genel Başkan Yardımcısı M.Ali Omurca Kaş,Demre,Finike,Korkutelı,Aksu,Vakıflar Bölge Müdürlüğü,İl Müftülüğü,Korkuteli Kuran Kursu Öğreticileri ve bütün İlçelerin müftülüklerini tek tek ziyaret etti.Omurca;Bilgilendirme,fikir alış verişinde bulunduğu  toplantılarında Diyanet-Sen’in kazanımlarından bahsederken fikir alış verişlerinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır,Gazipaşa, Manavgat, Korkuteli,Döşemealtı, Aksu, İl Müftülüğü Vakıflar Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek,çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Üç gün süren ziyaretler verimli geçmiştir.